Formular designer

Kom endnu hurtigere i gang - og få løst opgaverne

Alt hvad du har brug for

Når en kollega forespørger en ny telefon er der flere ting der aftales. Er den nuværende telefon i stykker, skal der bestilles en Smartphone, skal der inkluderes dataabonnement osv. Med det nye modul, Formular Designer kan du selv designe dine formularer i TOPdesk. Du kan dermed sætte "strøm" til alle papirformularer, hvilket sikrer øget effektivitet og mindre papirspild. . 

 

En kortere vej fra problem til løsning

Med Formular designeren designer du dine formularer på baggrund af egne ønsker og problemstillinger. Og når formularen er designet kan dine slutbrugere tilgå formularen via Selvbetjeningsportalen.  

En ny formular på bare 5 minuter

Det nye modul er udviklet med fokus på brugervenlighed. Du kan nemt og hurtigt oprette, ændre og erstatte dine formularer. Tekstbokse, drop-downmenuer osv. kan tilføjes med "drag and drop" - hele tiden med fokus på intuitiv og fleksibel brug.

 

ROI: Forøg din effektivitet og spar penge


Det er alment kendt at forøget effektivitet sparer både tid og penge. TOPdesks Formular Designer giver dig redskaberne til at øge effektiviteten.  Med ganske få klik kan du sikre dig at alle nødvendige informationer udfyldes - så dine kollegaer har de rette informationer til at løse opgaven. Det sparer både tid og forgæves telefonopkald.

Drag, drop og tilpasFormular Designeren indeholder mange elementer, f.eks. valg af skrifttyper, overskrifter, søgemuligheder, åbne spørgsmål, datofelter mfl. Du vælger hvad du vil inkludere og med "drag and drop" trækker du boksen ind i din formular. Alle dine formularer kan offentliggøres via din Selvbetjeningsportal, så både du og dine slutbrugere vil opleve yderligere effektivitet.

Ingen tomme felterDu bestemmer indhold - og du bestemmer også hvad der skal udfyldes. Dermed sikrer du at alle informationer bliver udfyldt, og at du ikke skal ringe og udspørge om sagens detaljer.

 

Forespørgsler kan automatisk tildeles rette ansvarlige 

Med Formular Designeren, er det slut med manuelt at tildele sager til en given ansvarlig. Du kan designe processen, så ansvarlige, f.eks. på baggrund af den valgte kategori bliver ansvarlig for sagen.

Godkendelsesforløb

Har du formularer som skal godkendes inden sagen kan igangsættes? Med Formular designeren kan du oprette godkendelsesforløb - og du kan endda oprette fordefinerede forløb hvor godkendelse allerede er givet, så opgaven kan ryge direkte til opgaveløsning.